25 / 04 / 2024

aşçıoğlu inşaat ataköy projesi

aşçıoğlu inşaat ataköy projesi

Ataköy’de yükselen Selenium Retro projesinin cephe doğrama sistemi, Manhattan’daki Google Binası’nın da dış cephe doğramalarını yenileyen Alumil firması tarafından uygulanıyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy, 24 bin metrekare alanda yükseliyor!

Aşçıoğlu İnşaat'ın son projesi Selenium Ataköy, E-5 üzerinde 24 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu İnşaat 2017 yılında 415 milyon TL ciro hedefliyor!

Ascıoglu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yasar Aşçıoglu "Böylelikle Ataköy'de toplam 1100 üniteye ulaşmış olacağız. Bu proje için en az 150 kişilik istihdam sağlayacağız. 2017 yılında tamamlanacak projelerimiz İle birlikte 415 milyon TL ciro hedefliyoruz" dedi

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

aşçıoğlu inşaat ataköy projesi Haberi

aşçıoğlu inşaat ataköy projesi

Dünyanın prestijli dış cephe sistemlerini dizayn edip üreten ve en çok tercih edilen cephe sistemlerinden biri olan Alumil, Selenium Retro’ya da imzasını atıyor.  


Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçen Selenium Retro projesinde projeye ismini veren Retro görünüme sahip dış cephe sistemi, giydirilmeye başladı. 


Cumbaları ve Balkonlarıyla Selenium Retro

Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Selenium Retro, alışılagelmiş mimari anlayışın dışında bir konseptle daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa ediliyor. İsmiyle özdeşleşerek geçmişin Retro dokunuşlarını taşıyacak proje mevcut mimari...