29 / 03 / 2024

Aselsan Silah Fabrikası nerede

Aselsan Silah Fabrikası nerede

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatı süren Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nın yüzde 80'i tamamlandı. Fabrika 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Aselsan Silah Fabrikası 17 Aralık'ta açılıyor!

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatı süren Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nın yüzde 80'i tamamlandı. Fabrika 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası 2020'de açılacak!

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası'nın 2020 yılının Aralık ayında açılması planlanıyor. Konya Savunma Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, fabrikanın Şeb-i Arus törenleri sırasında açılmasını planladıklarını söyledi.

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor!

Ordu Ulubey Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürülüyor. Ordu'da Adalet Bakanlığı tarafından kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binası, silah fabrikasına dönüştürülerek ilçe ekonomisine katkı sağlayacak.

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor!

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor. Savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor. Aselsan ve Bilkent Üniversitesi ortaklığındaki fabrikanın temeli yarın atılacak

Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli atılıyor!

Savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor. Aselsan ve Bilkent Üniversitesi ortaklığındaki fabrikanın temeli yarın atılacak..

Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor!

ASELSAN ve Bilkent Üniversitesi ortaklığında kurulan haberleşme ve enerji sektörleri için bir saç telinden daha ince ve dayanıklı malzemelerin üretileceği Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli 23 Aralık 2014 Salı günü, düzenlenecek törenle atılacak.

Türkiye'nin ilk çip fabrikasının temeli salı günü atılacak!

ASELSAN ve Bilkent Üniversitesi ortaklığında kurulan savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için bir saç telinden daha ince ve dayanıklı malzemelerin üretileceği Türkiye'nin ilk çip fabrikası 23 Aralık 2014 Salı günü, düzenlenecek törenle atılacak

ASELSAN yeni fabrikasını Ürdün'de açtı!

Türkiye ile Ürdün arasındaki iş birliğinin meyveleri alınmaya başlandı. ASELSAN ve King Abdullah II Design & Development Bureau Yatırım Grubu'nun ortaklaşa kurduğu fabrikanın açılışını Ürdün Kral'ı II. Abdullah yaptı.

Aselsan'ın Ürdün'deki fabrikasının açılışı gerçekleşti!

Küresel pazarlarda büyümeyi hedefleyen ASELSAN, Ürdün'de fabrika açtı. Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği tesisin açılışı Ürdün Kralı Abdullah tarafından gerçekleştirildi.

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı!

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı. Ürdün Kralı Abdullah, ASELSAN'ın, Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarını üreteceği fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.Kral Abdullah tesiste incelemede bulundu.

Aselsan Silah Fabrikası nerede Haberi

Aselsan Silah Fabrikası nerede

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatına devam edilen Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası, 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

Akşam'da yer alan habere göre; Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nda ziyarette bulunan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, fabrikanın, gerek Konya’nın gerekse de Türkiye’nin yüksek katma değerli üretim geleceğinde büyük rol oynayacağından bahsederek, fabrika inşaatının yüzde 80’inin tamamlandığını sözlerine...