20 / 04 / 2024

asgari ücret temmuz zammı 2022

asgari ücret temmuz zammı 2022

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK), asgari ücret ara zammıyla ilgili olarak, asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını belirtti.

Asgari ücret zammında formül belli oldu! Asgari ücrete Temmuz zammı yapılacak mı? Hemen bu son dakika formülüne bakın!

Milyonlarca kişi asgari ücret zammındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete zam yapılacak mı? 

Uzman isim açıkladı: 2024'te asgari ücret bu kadar olacak! Ocak ayında asgari ücrete büyük zam geliyor

Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34 artışla net 11 bin 402 liraya yükseltilmişti. Yerel seçim öncesi asgari ücrete ocak ayında da büyük bir zam bekleniyor. İşte detaylar...

Asgari ücret resmen buhar oldu! Temmuz ayından bugüne tamı tamına 2 bin 125 TL değer kaybetti!

Milyonlarca memur, emekli ve işçinin temmuz ayında aldığı asgari ücret zammı çabuk eridi. Asgari ücretin alım gücü eylül başında 9 bin 277 TL’ye inerken en düşük emekli maaşı 3 bin 423 TL kaydetti.

Dolar uçtu temmuz zammı buhar oldu! Asgari ücret cebe girmeden eridi!

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte asgari ücret zammı belli oldu. Ancak dolar kurunun yükselmesiyle asgari ücret cebe girmeden 59 dolar eridi. İşte detaylar...

Asgari ücretliler dikkat! Yeni zamlı asgari ücret hangi ayda yatacak? Zamlı asgari ücret Ağustos'ta mı verilecek? 

Yeni asgari ücretin ne zaman verileceği temmuz ayına girilmesinin ardından merak konusu oldu. Peki yeni zamlı asgari ücret hangi ayda yatacak? Zamlı asgari ücret Ağustos'ta mı verilecek?

Düşük maaş alan emekliler asgari ücret seviyesine çıkaracak zam istiyor!

 Temmuz zammının açıklanmasıyla birlikte asgari ücret 11.402 TL oldu. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler de en düşük emekli maaşının bu seviyeye çıkarılmasını talep ediyor.

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

Zamlı asgari ücret ne zaman verilecek? Temmuz'da hesaplara 11 bin 402 TL yatacak mı?

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği Temmuz zamlı asgari ücretin ne kadar olacağı açıklandı. Asgari ücrete bu yılın ikinci yayrısında yüzde 34 zam yapılacak. Peki zamlı asgari ücret ne zaman verilecek?

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi! Yeni asgari ücret resmen 11 bin 402 lira oldu

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücretin 1 Temmuz itibarıyla net 11 bin 402 liraya yükseltilmesine karar verdi.

Asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti! Asgari ücret kaç 11 bin 825 TL mi olacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam için geri sayım başladı. Açıklanan rakamlara göre; asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti. Peki asgari ücret Temmuz'da kaç TL olacak? 

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! Asgari ücrette fiyat ne olacak? Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman?

İşçi, işveren ve hükümet mümessillerinin yer aldığı Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk oturumunu bu hafta yaptı. İkinci oturumun tarihi de tespit edilirken asgari ücrete uygulanacak temmuz zammı için rakamlar belli olmaya başladı. Peki, Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman? İşte detaylar.

Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çalışan Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zammı dört gözle bekliyor. Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

O isim Temmuz 2023 Asgari ücret ve en düşük emekli aylığı zam miktarını tek seferde açıkladı! Hemen bakıp öğrenin!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bu hafta toplantı yaparak Temmuz ayındaki asgari ücret zammını belirleyecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 2023 Temmuz asgari ücret ve en düşük emekli aylığına yapılacak zam miktarı hakkında son dakika bilgileri duyuruldu.

Son dakika asgari ücret zammında tarih belli oldu! Asgari ücret en az ne kadar olacak?

Asgari ücretli çalışan milyonlarca vatandaş gözünü temmuz zammına çevirdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam için 13 Haziran'da toplanacak. Peki, asgari ücret en az ne kadar olacak? İşte detaylar....

asgari ücret temmuz zammı 2022 Haberi

asgari ücret temmuz zammı 2022

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücrete zammı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Merakla beklenen asgari ücret değişikliğiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını söyledi.

Peki asgari ücret zammında son durum ne? İşte detaylar...

Mynet'te yer alan habere göre, asgari ücret dahil, emekli ve memur maaşları ile beraber milyonlarca kişinin gelirini artıracak olan  temmuz zammı için geri sayım başladı. 

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından merakla beklenen asgari ücrete ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye'nin de tüm dünya gibi olağanüstü ekonomik şartların küresel boyutta yaşandığı bir dönemden geçtiği belirtilerek, artan emtia fiyatları, enerji ve taşıma maliyetlerinin yanı sıra Rusya-Ukrayna krizi gibi...