20 / 04 / 2024

Asgörkem İnşaat

Asgörkem İnşaat

Asgörkem İnşaat Tekstil Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Yolcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Asg Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Askar tarafından kuruldu.

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Acar ve Emine Acar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

ASG Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASG Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Demirdağ, Lokman Adil Arıcı, Gökhan Yuğurtçu ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Görkem Konut Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Konut Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Temel Kolaçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde kuruldu.

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Hill İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Mutlu ve Adnan Kaya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kartal, Petrol İş Mahallesi, Rahmanlar Caddesi'nde kuruldu.

ASG Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASG Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, W.Ali Mohmed Aboshagoor tarafından 400 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güçlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Asgörkem İnşaat Haberi

Asgörkem İnşaat

Asgörkem İnşaat Tekstil Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Yolcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu. 


Asgörkem İnşaat Tekstil Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...