19 / 04 / 2024

asil park örnek daire

asil park örnek daire

Asil Park Konutları teslim tarihi 2013 yılının Eylül ayı olarak bildiriliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Asil Park Evleri projesinde 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Asil Park Ümraniye ödeme planı!

Asil Park Ümraniye ödeme planı kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Asil Park Evleri fiyatları 195 bin lira ile 274 bin lira arasında değişiyor...

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Burdur Gölcük Tabiat Parkı'na 13 milyon TL'lik yatırım!

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, 13 milyon TL'ye mal olacak Gölcük Tabiat Parkı Projesi'nin Isparta ve Burdur'un kültürel ve doğa turizmini harmanlayan örnek bir kazanım olacağını söyledi.

Yıldırım Sular Vadisi Parkı'nda sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sular Vadisi Doğa Parkı’nın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Hendek Atatürk Parkı dönüşecek!

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Park Yaşam Ataşehir'in örnek dairesi tamamlandı!

İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile yeni bir yaşamın kapılarını İzmir Çiğli'de araladı. İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Çiğli Ataşehir'de hayata geçirilecek Park Yaşam Ataşehir projesinin yatırımcının da yüzünü güldüreceğini söyledi.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yeni park!

Küçükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor. Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Nurol Park’ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor. Projede toplam 1512 adet daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

asil park örnek daire Haberi

asil park örnek daire
Asil Park Konutları 2 blok olarak yükseliyor. Toplamda 89 adet daireden meydana gelen Asil Park Konutları , Anadolu yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Asil Park fiyat listesi ise 195 bin liradan başlıyor.

Asil İnşaat imzasıyla yükselen Asil Park Konutları teslimleri 2013 Eylül'de gerçekleşiyor. Ümraniye Asil Park ödeme planına göre yüzde 30 peşinat ödeniyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Asil Park Evleri için tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Asil Park örnek daire


Asil Park Ümraniye projesinde bloklar 9 ve 16 katlı olarak tasarlandı. Asil Park Evleri içerisinde  peyzaj bahçeleri, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut.


Asil Park nerede ?
Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Çiğdem...