19 / 04 / 2024

Asilhan Sevilmez

Asilhan Sevilmez

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Asilhan Sevilmez, Ahmet Sevilmez tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan 2015 tarihinde Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Asilhan Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilhan Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Mirhan tarafından kuruldu.

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi, Selman Sezen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Asilhan Sevilmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Asilhan Arslan: Merkez Bankası’nın faiz indirimi umut ışığı oldu!

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Asilhan Sevilmez, Ahmet Sevilmez tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan 2015 tarihinde Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Asilhan Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilhan Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin Arslan, Gökhan Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Esenyurt 'ta kuruldu.

Arslanlı, alçı üretimini iki katına çıkarma hedefinde!

Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi

Asilhan Sevilmez Haberi

Asilhan Sevilmez
ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Asilhan Sevilmez, Ahmet Sevilmez tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...