23 / 04 / 2024

Asiye Cengiz mimarlık

Asiye Cengiz mimarlık

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Dng Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Cengiz tarafından kuruldu.

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

R3studio Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R3studio Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Cengiz tarafından kuruldu.

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Topal tarafından kuruldu.

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ziya Cengiz tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Bekcan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekcan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  700 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz   Bekmez tarafından kuruldu.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gören, Sinan Akbulut ve Yusuf Cengiz ortaklığında kuruldu.

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

Cengiz Bektaş: Para için değil, iyi mimarlık için çalışsınlar!

Mimar Cengiz Bektaş, mimarlık hakkında önerilerde bulundu. Bektaş, “Önce ülkelerini tanımalarını öneririm. Bunu öğretimlerinden önce yapsalar daha iyi olur ama gecikmeden şimdi de yapabilirler" diyor...

Setup İnşaat Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setup İnşaat Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arife Alakuş ve Mehmet Cengiz Arslan ortaklığında kuruldu.

Asiye Cengiz mimarlık Haberi

Asiye Cengiz mimarlık

Asiye Cengiz kimdir?

Asiye Cengiz, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


Okul yıllarından itibaren kendi adına iç mimarlık işleri yaptı ve otel projeleri yapan firmalarda çalıştı.


1994 yılından beridir kurduğu Duvar Mimarlık Ltd. Şti’nin yöneticisidir.


Duvar Mimarlık..

1994 yılında kurulan Duvar Mimarlık sayısız Mimari ve İç Mimari Projeye imza atmıştır. Öncelikle merkez İstanbul olmak kaydıyla; Antalya, Marmaris, Bodrum, Assos ve Çeşme’de de tasarım ve uygulamalar yapmış, yurt dışında Almanya ve Moskova’da projeler yürütmüştür.


Konut, Ofisler, özellikle Havacılık sektörüne ait Teknik Hizmet ve Eğitim binaları, Otel, Lokanta ve Mağazaların Mimari ve İç Mimari tasarımlarını ve uygulamalarını yapar. Proje yönetimi, teknik kontrollük ve danışmanlık hizmetleri...