19 / 04 / 2024

Aşkale Çimento yatırımları

Aşkale Çimento yatırımları

Bölgesel bir müteşebbis hüviyetiyle yola çıkan, bu gün Türkiye'de hatırı sayılır bir bölümünde sanayi yatırımları olan Aşkale Çimento, Bilecik ve Bursa’da bulunan çimento-hazır beton tesislerini satın alarak gücüne güç kattı.

Aşkale Çimento zirvede!

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi' sıralamasında basamakları emin adımlarla çıkan Aşkale Çimento, 2012 rakamlarına göre Anadolu’nun en büyük 56’ıncı şirketi, sektörel bazda ise listede birinci sırada yer aldı.

Aşkale Çimento Gümüşhane'ye 85 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Aşkale Çimento, Erzincan ve Gümüşhane'deki tesislerinde büyüyor. 85.5 milyon dolara yapılan Gümüşhane yatırımı ile Erzincan fabrikası büyümeye devam edecek...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Aşkale Çimento yatırımları Haberi

Aşkale Çimento yatırımları

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Uzun vadeli yatırım ve kapasite artırım hedeflerimiz içinde batıda etkin olmak hep vardı. Trabzon Çimento; bu anlamda bizim için bir kilometre taşı olmuştu.


Buradaki liman ve Kafkas pazarına açılım imkanını değerlendirdikten sonra Türkiye’deki batı pazarında da bulunmak istedik. Özellikle; Aşkale, Gümüşhane, Erzincan ve Van gibi ağır iklimsel şartlara sahip tesislerimiz kış aylarında satış yapamaz hale geliyor.


Bilecik Çimento Fabrikası ve satın aldığımız hazır beton tesisleri ekonomik açıdan şirketimize yeni ufuklar açacak. Belirlediğimiz büyüme hedefi ile Türkiye sanayi devleri içinde ilk 100’e girmeyi arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu. 



BİLECİK ÇİMENTO’NUN HİKAYESİ


2006 yılında ÇED Raporunun alınmasının ardından temelleri 2008 yılında atılan Sançim Bilecik Çimento 2010 tarihinde ilk klinkerini üretmeye başladı. Çimento satışında Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta...