aşkar höyüğü park oldu Haberi
Konya'da gerçekleştirilen sosyal donatı projesinde birinci derece sit alanı ilan edilen 5 bin yıllık Aşkar Höyüğü'nün çalışmaları tamamlandı. Konya Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Aşkar Höyüğü parka...
Konya'da bulunan Aşkar Höyüğü hazırlanan sosyal donatı projesi kapsamında parka dönüştürüldü
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, 32 ilde yer alan 276 arsayı yüzde 40 peşinatla yarın satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 29 şehirdeki 449 taşınmazı yüzde 25 peşinatla 2 gün sonra satışa çıkarıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 İlde yer alan toplamda 280 arsayı yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla satışa çıkarıyor.
Üsküdar’da boğaz manzaralı 100 yıllık Amiral Osman Paşa köşkü 5 yıl aradan sonra 750 milyon liraya tekrar satışa çıkarıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 şehirdeki 305 arsayı yarın satışa çıkarıyor. Söz konusu arsalar için yüzde 25 ve yüzde 40 peşinat imkanı sağlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ildeki 305 arsayı yüzde 15 indirimle 3 gün sonra satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyetinde yer alan 21 ildeki toplamda 102 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 ilde yer alan toplamda 158 konutu yüzde 25 peşinatla bugün satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) mülkiyetinde, 36 ilde yer alan toplamda 245 arsa açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 47 ilde konut ve iş yerinden olmak üzere toplam 508 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller için yüzde 25 ve yüzde 30 peşinat imkanı sunuluyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 44 ildeki 552 adet arsayı yüzde 15 indirim imkanıyla satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 44 ildeki toplamda 552 arsayı 3 gün sonra satışa çıkarıyor. Söz konusu arsalar için yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.
Konya'da gerçekleştirilen sosyal donatı projesinde birinci derece sit alanı ilan edilen 5 bin yıllık Aşkar Höyüğü'nün çalışmaları tamamlandı. Konya Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Aşkar Höyüğü parka...