26 / 04 / 2024

Aslan Ali Baş

Aslan Ali Baş

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Aslan Ali Baş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim 2014 tarihinde Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Aslan Ali Baş Haberi

Aslan Ali Baş
Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Aslan Ali Baş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - 1. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 2. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 3. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş...