19 / 04 / 2024

Aslanlı Köşkü projesi

Aslanlı Köşkü projesi

Remzi Gür, “Ticaret korkaklığı sevmez ama yavaş ve akıllı gitmekte fayda olduğuna inanıyorum” dedi. Adabank’ta BDDK onayını alamamasını ise bir özeleştiri ile özetledi: “Beceremedik demek lazım.”

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 20 bin konut projesi!

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ İzmir Kınık'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kınık projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

Özaltın Holding’in devam eden 6 milyar dolarlık projesi var!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özaltın, "Özaltın Holding’in halihazırda devam eden projelerinin yatırım tutarı ortaklıkla devam edilenlerin Özaltın’a düşen kısmı dahil 6 milyar dolar seviyesinde. Bunların 2020 yılma kadar tamamlanmasını bekliyoruz." dedi...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

TOKİ Kayseri Saraycık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvurular bugün başlıyor.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Aslanlı Köşkü projesi Haberi

Aslanlı Köşkü projesi

Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür’ün ajandasında henüz etüt aşamasında 3 önemli iş var. Bunlardan biri Çin ve Hindistan’da mağazalaşmak. Diğeri yabancı ortakla enerjide büyümek ve sonuncusu da TMSF’den alınan Aslanlı Köşk’ü 7 yıldızlı otel yapmak. Tarım ve hayvancılıkta istediği hedefl ere henüz tam olarak ulaşmasa da ‘devam’ diyen Gür, perakende de yeni bir markanın peşinde koşmadıklarını da söylüyor. Siyasi gündemle ilgili ‘istikrar’ mesajları veren Gür, dünyadaki gelişmeleri de değerlendirdiğinde ‘borcu kaldıraç yapmamanın’ önemine inanıyor. Gür, “Bunlar geçici gelişmeler ama yatırım için havanın açmasını beklemek lazım” diyor. 


Remzi Gür, Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı. Markası Ramsey. Başbakanları giydiren isim olarak anılıyor. Gür, Osmanlı padişahlarına ait ferman ve beratlardan oluşan koleksiyonunu Londra’da sergileyen bir koleksiyoner ayrıca. Remzi Gür ile hem...