18 / 04 / 2024

aslı bahçe kartal ulaşım

aslı bahçe kartal ulaşım

Aslı Bahçe Kartal satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar hemen teslim ediliyor

İnanlar İnşaat Aslı Bahçe Evleri!

İnanlar İnşaat'ın girişimi ile yükselen İnanlar İnşaat Aslı Bahçe Evleri projesinin daireleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. İnanlar İnşaat Aslı Bahçe Evleri 'ndeki daireler 295 bin TL'den başlıyor...

İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satılık daire fiyatları!

İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirilen İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satılık daire fiyatlarını haberimizde öğrenebilirsiniz… İnanlar İnşaat Aslı Bahçe projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları ve ofisler satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal'ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Kartal Bağ Bahçe Evleri'nde daireler 535 bin TL ile 1 milyon 115 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 92 tane daire yer alıyor. Peki Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Kartal Bağ Bahçe Evleri iletişim!

Kartal Bağ Bahçe Evleri iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede yer alan konut seçenekleri 2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 bahçe dubleksi dairelerden oluşuyor.

Bağ Bahçe Evleri ödemeleri!

Daire fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteren Bağ Bahçe Evleri konut projesi İstanbul Kartal'da yer alan Yakacık bölgesinde hayata geçiriliyor. İşte Bağ Bahçe Evleri ödemeleri!

Bağ Bahçe Evleri ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Bağ Bahçe Evleri 'nde daire fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. İşte Bağ Bahçe Evleri ödeme planı!

Kartal Bağ Bahçe Evleri ödemeleri!

Kavanlar İnşaat imzası ile inşa edilen Bağ Bahçe Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 92 adet daireden oluşuyor. İşte Kartal Bağ Bahçe Evleri ödemeleri...

Bağ Bahçe Evleri Kartal fiyat!

Konut teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek olan Bağ Bahçe Evleri projesi 10 blok halinde 92 daireden meydana geliyor. İşte Bağ Bahçe Evleri Kartal fiyat listesi...

Gökdeniz Kartal Konutları'nda 48 ay faizsiz! 707 bin 640 TL'ye 2+1 bahçe dubleksi!

Gökdeniz Kartal Konutları kapsamında ödemelerde 48 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Projedeki 176 metrekare alana sahip bahçe dubleks 2+1'lerin fiyatları 707 bin 640 TL'den başlangıç gösteriyor

aslı bahçe kartal ulaşım Haberi

aslı bahçe kartal ulaşım

Aslı Bahçe projesi, İnanlar İnşaat tarafından yükseliyor. Aslı Bahçe Kartal satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Aslı Bahçe Kartal kapsamında 17 kattan meydana gelen tek blok bulunuyor. Aslı Bahçe Kartal Evleri kapsamında 17 bin 695 metrekare inşaat alanı bulunuyor. 


Aslı Bahçe Kartal satılık daireleri:

Stüdyolar 50 metrekare

1+1'ler 64 metrekare

2+1'ler 119 metrekare tasarlandı


Aslı Bahçe Kartal satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 295 bin TL'den başlıyor. Aslı Bahçe Kartal teslimleri hemen yapılıyor. 


Aslı Bahçe Kartal Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Ve vadelendirme yapılıyor. 


Aslı Bahçe Kartal Evleri iletişim

Telefon: (216) 475 17 47

Web adresi:...