29 / 03 / 2024

Asmalı Bahçeler kiralık

Asmalı Bahçeler kiralık

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı.

Asmalı Bahçeler Dekar satılık!

Asmalı Bahçeler Dekar satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Proje Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler Konutları 'nda 2. etap daire teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyat listesi...

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler fiyatları!

Dairelerin 2016 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Asmalı Bahçeler Evleri 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Peki Bahçeşehir Asmalı Bahçeler fiyatları ne kadar?

Asmalı Bahçeler projesinde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’da üniversitelere yakın yerlerde ev fiyatları uçtu. Fiyatlardaki yükseliş yüzde 30 ile yüzde 100 arasında oldu. Satılıkta sıfır ve bahçeli konut fiyatlarının ikiye katlanması da talebi yine kiralık evlere yöneltti.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Kiralık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

sahibinden ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi  (BETAM) işbirliği ile hazırlanan “Konut Piyasası Görünümü” raporunun 4'üncüsü açıklandı. Rapora göre, baharın başlaması ile birlikte satılık ve kiralık konut sektörleri hareketlendi. 

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’un en değerli ilçelerinde satılık ve kiralık konut fiyatları sizler için araştırıldı. İşte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler...

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç olay!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç bir olay yaşandı. Dairede çekyat altında ve bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi bulundu.

Asmalı Bahçeler kiralık Haberi

Asmalı Bahçeler kiralık

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı. Buna göre projede yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Habertürk...