24 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek

Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin alanları 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satışların başladığı Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?

Asmalı Bahçeler iletişim!

İstanbul Başakşehir bölgesinde yükselen Asmalı Bahçeler Evleri, 3 etaptan oluşuyor. İlk etap teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Asmalı Bahçeler iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim?

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim sorusuna 1 etapta Aralık 2015'te, ikinci etap teslimleri Mayıs 2016'da, 3 etap teslimleri ise Eylül 2016'da cevabı veriliyor. Projenin toplam inşaat alanı 40 bin 636 metrekare olarak belirlendi...

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor...

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek Haberi

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek

"Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje hakkında bilgi verelim. 165 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 2 kısım olarak tasarlandı.


Birinci kısmın 50 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirildiği Asmalı Bahçeler projesi, Dekar DK imzası ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. 


23 bin metrekarelik parkın yer aldığı Asmalı Bahçeler'de tenis kortları, futbol sahası, çocuk oyun parkları, seyir terası, bisiklet yolları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları mevcut.


Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği Asmalı Bahçeler projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler yer alıyor. 


Dekar Asmalı Bahçeler projesinde toplam 650 adet daire yer alıyor. İlk bölümde yer alan 228 adet dairenin...