19 / 04 / 2024

Asrın Konutları 1+1

Asrın Konutları 1+1

Konut projelerini inceleyenlerin ve birikimleriyle ev almayı düşünenlerin tercihi Asrın Konutları, yatırımları kazanca dönüştürüyor. Hemen tapu teslim fırsatı sunulan projede yeni komşuları nız sizi bekliyor...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap park alanının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap proje kapsamındaki park alanının kısmi geçici kabulü yapıldığını duyurdu...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 1 Haziran'da onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

Asrın Konutları 1+1 Haberi

Asrın Konutları 1+1

Birbirinden özel ödeme seçeneği ile yatırımcıları heyecanlandıran projede dairelerin içerisinde ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve portmanto standart olarak yer almaktadır. Alışveriş merkezlerinde kullanılan ileri teknoloji ürünü akıllı yangın söndürme sistemine sahip Asrın Konutları,  can ve mal güvenliğinizi de koruma altına alıyor.


Yaşamın ve komşuluk ilişkilerinin bir arada hayat bulduğu Asrın Konutları’nın sosyal tesislerinde, rahat bir kullanım için bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, saunalar, spor salonları ve spa salonları dizayn edilmiştir. Ayrıca 120 öğrenci kapasiteli 0-5 yaş kreş, 216 m2 market, 580 m2 ibadethane bölümü, 160 m2 mescit, aynı anda 3 ayrı grubun sohbet edebileceği odalar bulunmaktadır. 


Her türlü ayrıntının düşünüldüğü projede, taziye evi, çatı cafe- restaurant , çatıda 300 mlik yürüyüş ve koşu parkuru, Çatı açık hava fitness –...