20 / 04 / 2024

asrın konutları iletişim

asrın konutları iletişim

Asrın Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 75 metrekareden başlıyor, 215 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede toplam 254 tane daire bulunuyor. İşte Beylikdüzü Asrın Konutları ödeme planı...

Asrın Konutları'nda metrekare fiyatlarında indirim yapıldı!

Metrekare fiyatında indirim yapıyor Kuran inşaat tarafından Beylikdüzü' nde inşa edilen Asrın Konutları, 16 daire için bir kampanya düzenledi. Asrın Konutları'nda metrekare fiyatlarında indirim yapıldı...

Asrın Konutları'nda hemen teslim! Hemen tapu!

Deprem güvenliğini öncelikli tutan 19 adet sosyal tesisi ile 365 gün tatil imkanı sunan Asrın Konutları Osmanlı Mimarisinin ve Modern Mimarinin sentezinden oluşan konsepti ile kapılarını ardına kadar açıyor...

Asrın Konutları satılık!

Asrın Konutları satılık daire fiyatları 147 bin 600 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 2013 Ağustos ayında yaşamın başladığı Kuran İnşaat Asrın Konutları'nda dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Asrın Konutları'nda hemen teslim! Yüzde 10 indirim!

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü’ nün merkezinde inşa edilen Asrın Konutları kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Şehir hayatının tam ortasında huzur ve konforu bir arada sunan Asrın Konutları sizleri eşsiz bir yaşama davet ediyor...

Asrın Konutları ödeme planı!

Asrın Konutları ödeme planı kapsamında konut tutarının yüzde 25'i peşin ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik miktar için ise banka kredisinden yararlanılabiliyor. Projede konut teslimleri ise hemen gerçekleşiyor...

Asrın Konutları'nda 147 bin 600 lira! Hemen teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta Kuran İnşaat tarafından hayata geçirilen Asrın Konutları'nda kaçırılmayacak fırsatlar bulunuyor. Teslimlerin de hemen yapıldığı projede yüzde 10 indirim fırsatından yararlanılabiliyor...

Asrın Konutları örnek daire!

Asrın Konutları örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Asrın Konutları' nda yer alan dairelerin fiyatları 156 bin TL' den başlayarak artıyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...

Asrın Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan ve Kuran İnşaat tarafından hayata geçirilen Asrın Konutları ne zaman teslim?

Asrın Konutları fiyat listesi!

Asrın Konutları fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 160 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Asrın Konutları nerede?

Asrın Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde krokili ve adresli bir şekilde yer alıyor...

Asrın Konutları vaziyet planı!

Kuran İnşaat 'ın hayata geçirdiği Asrın Konutları vaziyet planı projeyi incelemek isteyenler için haberimizde yer alıyor...

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kiptaş Çatalca Konutları iletişim!

180 blok şeklinde yükseldiği proje ulaşım bilgisine göre Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın yerde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 414 98 98 olarak belirlendi.

Anka Batı Çankaya Konutları iletişim!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen projede ev alanları 188 metrekareye sahip. Anka Batı Çankaya Konutları iletişim bilgilerine göre telefon 0312 217 50 89/25 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY Sahil Konutları iletişim!

Ön talep sürecinin devam ettiği proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. DKY İnşaat DKY Sahil Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kumru Ankara Konutları iletişim!

Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Kumru Ankara Konutları iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim!

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılan proje Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim!

İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yer alacak olan projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

asrın konutları iletişim Haberi

asrın konutları iletişim

Beylikdüzü Asrın Konutları ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce kısaca projeden bahsedelim. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Kuran İnşaat tarafından inşa edilen Asrın Konutları 14 kattan oluşan tek blok halinde hayata geçiriliyor. Projede satışları devam eden son 27 adet konut kaldı.


Toplamda 254 tane konuttan meydana gelen Asrın Konutları 'nda 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. Projenin 19 tane sosyal tesis alanı mevcut.


Beylikdüzü Asrın Konutları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede yer alan konutlar 75 metrekare ile 215 metrekare arasında farklılık gösteren alanlara sahip. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarından oluşan Esenyurt Asrın Konutları toplantı odaları, Türk hamamı, kapalı otopark, buhar odası, yüzme havuzu, mescid, fitness merkezi ve saunadan meydana geliyor.


Kuran İnşaat...