19 / 04 / 2024

Asrın Konutları vaziyet planı!

Asrın Konutları vaziyet planı!

Firma: Kuran İnşaat

Proje: Asrın Konutları

Kuran İnşaat 'ın hayata geçirdiği Asrın Konutları vaziyet planı projeyi incelemek isteyenler için haberimizde yer alıyor...





Konum olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde yer alan  Asrın Konutları  projesi  Kuran İnşaat  tarafından hayata geçirildi. İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerinin yer aldığı Asrın Konutları vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. 



Asrın Konutları projesinde bulunan 1+1 daireler 82 metrekare, 2+1 daireler 134 metrekare, 3+1 daireler ise 182 metrekare alana sahip olacak şekilde tasarlandı. 14 kattan meydana gelen Asrın Konutları  tek blok halinde yükseliyor. Asrın Konutları vaziyet planı 'na geçmeden önce projenin fiyatlarını verelim: 



Asrın Konutları daire fiyatları: 


Asrın Konutları projesindeki daireler 160 bin TL ile 372 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Asrın Konutları ödeme planı şöyle: 


Asrın Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanarak ödeme yapılabiliyor. Buna göre daire tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak ödedikten sonra kalan miktar için banka kredisi kapsamında vadelendirme yapılıyor. İçerisinde  254 adet dairenin bulunduğu Asrın Konutları vaziyet planı ile ilgili görseller şöyle: 


Asrın Konutları vaziyet planı: 


Asrın Konutları vaziyet planı!


İçerisinde  bay ve bayan yüzme havuzu, bay ve bayan spor salonları, sauna, güvenlik, tenis kortları, fitness salonları,yürüyüş parkuru, market ve kafeterya gibi olanakları barındıran Asrın Konutları vaziyet planı 'nı daha detaylı olarak www.kuraninsaat.com adresinden inceleyebilirsiniz.


 

Telefon: 0212 852 30 30

Web Adresi: www.kuraninsaat.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön