25 / 04 / 2024

Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin iyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı..

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yüce Özkan tarafından kuruldu.

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de Mahmut Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş Haberi

Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş piyasa yapıcısı olduğu Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile ilgili 22 Mayıs 2013 tarihine ait piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı. Görüntülemek için