20 / 04 / 2024

Ata GYO Kırklareli projesi

Ata GYO Kırklareli projesi

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Ata GYO'nun ilk 9 aydaki karı 51.9 milyon TL oldu! 

Ata GYO, ilk 9 aylık dönemde 293 milyon liraya ulaşan portföy değeri   ve 51.9 milyon TL karlılığı ile başarılı bir performans sergiledi. İşte ayrıntılar...

Ata GYO, Tekirdağ projesinin ruhsatını yeniledi!

Ata GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Tekirdağ projesinin yapı ruhsatında yer alan müteahhit firma olan HGS Mimarlık- Gökçen Öncü şirketi sicil kayıtlarında terkin edildiğinden, ilgili yapı ruhsatı müteahhit firma değişikliği sebebi ile 10 Haziran tarihinde yenilendiğini bildird

Ata GYO 2021'de ne kadar satış yaptı?

Ata GYO, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 ait gelir tablosunu paylaştı. Buna göre, şirket 31 Aralık 2021 itibarıyla 4 milyon 495 bin 59 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi. 

Ata GYO 2021'de 4.4 milyon TL kira geliri elde etti!

Ata GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 424 bin 782 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Ata GYO'nun 2020 yılı faaliyetleri sonucunda; 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 hesap dönemine ait kar payı dağıtmayacağını açıkladı.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Ata GYO'nun 2020 yılı faaliyet raporu!

Ata GYO'nun 31 Aralık 2020 tarihli özel hesap dönemi faaliyet raporu, sorumluluk beyanı, finansal raporu yayınlandı.

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Ata GYO 6 aylık finansal raporu!

Ata GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Ata GYO Kırklareli projesi Haberi

Ata GYO Kırklareli projesi

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Ata GYO, Kırklareli İli, Lüleburgaz ilçesi, Kocasinan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün hafriyat ve kaba inşaat işleri için Sinan Demir ile sözleşme imzaladı. 

Kap Açıklaması:
Yönetim Kurulunun 26 Ekim 2017 tarihli toplantısında; 
1.    Portföyümüzde yer alan; Kırklareli İli, Lüleburgaz ilçesi, Kocasinan Mah. 145 Ada 52 no.lu Parselde kayıtlı gayrimenkulün hafriyat ve kaba inşaat işlerinin 2.350.000.-TL + KDV bedel ile 8 Kasım Mah. TOKİ Küme Evleri N11/22 Lüleburgaz/Kırklareli adresinde mukim Sinan Demir'e yaptırılmasının onaylanmasına ve,
2.Şirketimiz ile Sinan Demir  arasında akdedilecek hafriyat ve kaba inşaat işleri sözleşmesinin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine ve sözleşmenin hüküm ve şartlarının onaylanmasına, katılanların oybirliği ile karar...