19 / 04 / 2024

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti. Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu kimdir? İşte Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turfanda ve Mimsay Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu Haberi

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu

Ertuğrul Kurdoğlu kimdir?

1932 Artvin doğumlu Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti.


Ertuğrul Kurdoğlu biyografi

İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Ertuğrul Kurdoğlu 1956 yılının Haziran ayında İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 


Ertuğrul Kurdoğlu, en son olarak Ata konsorsiyumu içinde Büyük ortak olarak Atatürk Barajı projesini uygulamıştır. 1998 yılında yapımına başlanan Ertuğrul Kurdoğlu YİBO ve pansiyon binası 1999 yılında tamamlanarak eylül 1999 da hizmete girmiştir.


Ata Holding, Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yaparak iş dünyasında önemli bir yer edindi.


Ertuğrul Kurdoğlu'nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.


Ertuğrul Kurdoğlu cenaze töreni..

Türkiye'deki en büyük yatırımları arasında Ata Yatırım, Escada ve...