25 / 04 / 2024

Ata Studio satılık daire

Ata Studio satılık daire

2006 yılında Ataşehir'de Bor Yapı tarafından inşa edilen Ata Studio'daki tüm daireler iki yıl garantili olarak satılıyormuş. Net 56 metrekare büyüklüğünde inşa edilen stüdyo daireler 130 bin dolara satılıyormuş.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yükselen proje toplam 3 bin 732 metrekarlik alana yayılıyor. Canan Business satılık daire teslimleri Nisan 2016 tarihinde yılında yapılması planlanıyor.

Ataşehir Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yer alan proje Nisan 2016' da teslim edilmesi planlanıyor. Ataşehir Canan Business satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Evleri satılık!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Evleri satılık daire ilk etap teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Ata Studio satılık daire Haberi

Ata Studio satılık daire



Ataşehir'de 2 yıl garantili stüdyolar


Ataşehir'de inşa edilen Ata Studio'da tüm daireler 1+1 tipinde. Daireler inşaatı gerçekleştiren Bor Yapı tarafından iki yıl garantili olarak satılıyor


    Temeli Ocak 2006'da Ata Studio isimli proje Bor Yapı tarafından inşa ediliyor. Ataşehir'in girişinde hayata geçirilen Ata Studio, Boğaziçi Köprüsü'ne 10, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 13 dakika mesafede yer alıyor. 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edilen proje A, B ve C kısımları şeklinde adlandırılan üç kısımdan oluşuyor.


Tüm daireler stüdyo


    Ata Studio'nun C kısmında bulunan blok, 2 zemin katı ile birlikte 11 kattan meydana geliyor. Her katında dört daire bulunan...