25 / 04 / 2024

Ata Taksimetre adres

Ata Taksimetre adres

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

B-Life Ataşehir Evleri satış ofisi!

B-Life Ataşehir Evleri satış ofisi adres bilgilerini 0 (532) 111 25 33 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Toplam 84 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yer alıyor.

Ataşehir Karabağ City Konutları satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe' de bulunan Ataşehir Karabağ City Konutları 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ataşehir Karabağ City Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

My Newwork Ataşehir adres!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Newwork Rezidans'ta daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. My Newwork Ataşehir adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Ata Taksimetre adres Haberi

Ata Taksimetre adres

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü otomobil, taksi, kamyonet, otobüs, minibüs ve treyler gibi araçlarda kullanılan taksimetre, takoğraf, naklimetre gibi kart basma saatleri, parkmetreler, elektronik ve mekanik ölçü, kayıt ve haberleşme araç ve gereçlerinin imal ettirilmesi ithal, ihracı, toptan ve perakende ticaret ve pazarlamasını yapmak. Bu cihazlara ait yedek parçaların alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Bu Konularla ilgili bakımişyerleri kurma, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi adres: 100.Yıl Mahallesi Veysel Karani Cad.No:86 A...