25 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Firma: Emay İnşaat ve Erko Group

Proje: Brandium Ataşehir

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Toplamda 1.550 adet daireden meydana gelen Brandium Ataşehir Rezidans'ta 1+0, 1+1, 1,5+1 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daire tiplerine yer veriliyor. 


Brandium Ataşehir daire fiyatları 1+0'larda 298 bin TL, 1+1'lerde ise 561 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Emay İnşaat ve  Erko Group imzası ile yükseliyor. 


Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul'un Ataşehir ilçesinde, Dereboyu Caddesi üzerinde yer aldığını söyleyebiliriz. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Emay İnşaat Brandium Ataşehir'de açık tenis kortu, spa, spor alanları, açık-kapalı otopark, AVM, yüzme ve süs havuzu, özel toplantı alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Toplam arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlenen Brandium Ataşehir'de daireler hemen teslim ediliyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Brandium Ataşehir adres bilgileri: Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul


Ataşehir Brandium Residence iletişim:

Telefon: 444 12 00

Web Adresi: www.brandiumatasehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön