25 / 04 / 2024

ataç inşaat nisan enerji

ataç inşaat nisan enerji

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Nisan Enerji'deki yüzde 50'lik sermaye satışı ve ortaklığı ile ilgili açıklama yaptı...

Ataç İnşaat Nisan Enerji'yi Boydak'a sattı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ataç İnşaat müşterek yönetime tabi olan ortağı Nisan Enerji'yi başlatılan müzakereler sonucu Boydak Enerji A.Ş.'ye sattı...

Ataç İnşaat Nisan Enerji A.Ş'deki hisselerini satma kararı aldı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş, Nisan Enerji A.Ş'deki yüzde 50 sermaye payının satışına karar verdi...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ünye Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı Nisan'da tamamlanacak!

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı son sürat ilerliyor.

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Manisa teleferik projesi inşaatı Nisan ayında başlayacak!

Manisa'da, yıllardır hayali kurulan teleferik projesi inşaatı, Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. İhaleyi alan Tekinalp Şirketler Grubu, teleferik firması Avusturyalı Doppelmayr şirketi ile sözleşme imzaladı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kurucaşile kanalizasyon inşaatı 20 Nisan'da başlayacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile İlçesi Kanalizasyon Şebeke inşaatı ihalesinin 20 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi 21 Nisan'da!

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir'de inşaat hakkı 3 kattan 20 kata çıktı!

Ataşehir’de ‘rezerv yapı alanı’ ilan edilen gecekondu bölgesinin yeni planlarında inşaat hakkı 3 katken 20 kata çıktı, nüfus yoğunluğu arttı. Şehir Plancıları Odası: ‘Afet riski’ göz ardı edilmiş

Üsküdar Altunizade'de park ve zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 15 Nisan'da!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar'ın Altunizade Mahallesinde park ve zeminaltı otoparkı inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparkın intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi 15 Nisan 2015 tarihinde ihaleedilecek.

TOKİ Tunceli Merkez'de 69 adet inşaat işi ihalesi 16 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli ili Merkez ilçesi Atatürk Mahallesi'nde 69 Adet AİT inşaatı işi yapım işi ihalesi 16 Nisan 2015 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

Kars'ta inşaat sezonu 15 Nisan'da başlıyor!

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Kars’ta inşaat sezonunun 15 Nisan’da başlayacağını açıkladı. Müdür Aydın; " İlimizde üç tane yapı denetim firması bulunmaktadır." dedi..

ataç inşaat nisan enerji Haberi

ataç inşaat nisan enerji


Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle,


Hatırlanabileceği üzere önceki açıklamalarımızda, müşterek yönetime tabi ortaklığımız olan Nisan Enerji'deki %50'lik Sermaye Satışı konusunda İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye tam yetki verdiğimizi , Nisan Enerji'deki ortağımız Boydak Grubu'nun ön alım hakkını kullanmak istediğini ve bu doğrultuda müzakerelere başlanıldığı kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 

Boydak Grubu ile yapılan müzakereler ve pazarlıklar sonrasında taraflar mutabakata varmış ve Rekabet Kurumu ile EPDK onayları alınarak 6 Ağustos 2013 tarihinde Hisse Satış Sözleşmesi imzalanmıştır. Bu sözleşmede toplam şirket değeri 199 milyon Avro olarak düzenlenmiş ve satışa konu olan %49,9'luk sermaye payının hisse değeri ise yaklaşık olarak 43,2 milyon Avro olarak hesaplanmıştır. Bununla birlikte, taraflar arasında 2010 senesinde imzalanan ilk ortaklık anlaşmasından kaynaklanan, performans cezası, kamulaştırma bedel artışı vb...