26 / 04 / 2024

Atakan Arslan ev mi alacak

Atakan Arslan ev mi alacak

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

HalkBank’tan ev hanımlarına sıfır faizli kredi! Devlet kadınlara 100 bin TL verecek…

HalkBank, ev hanımlarına sıfır faizli kredi desteği veriyor. Kadın girişimci kredisi ile birlikte kendi işini kurmak isteyen kadınlara 100 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan HalkBank Genel Müdürü Arslan, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade etti

Ev fiyatları 2022'de katlanacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini ve ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte H. Bader Arslan'ın o yazısı...

Kars Kalesi'nde 130 ev için kamulaştırma kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatıyla Kars Kalesi eteklerinde çarpık yapılaşma örneği ve yıkılmaya yüz tutan 130 ev kamulaştırılacak. Evlerden 2'si dışında tahliye edildi.

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Atakan Arslan yeni ev alacak!

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

Vedat Arslan: Araplara ev satmam dönemi başlayacak!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, ARAP müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların da yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

Hakan Arslan: Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı!

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamıyor dedi...

Denizli'de ahşap ev yandı!

Denizli'de ahşap ev yandı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, ahşap ev çöktü. Mahmut Arslan kurtarıldı. Alevler arasında kalan Kudret ve Zeliha Arslan hayatını kaybetti.

Ev almayı en çok 40 yaş üstü istiyor!

Merkez Bankası, Türkiye’ nin nüfus yapısındaki değişimlerin konut piyasasına olan etkisini araştırdı. Merkez Bankası’ndan Yavuz Arslan, Evren Ceritoğlu ve Birol Kanık’ın hazırladığı rapora göre göre ev almayı en çok 40 yaş üstü istiyor.

Ev almayı en çok 40 yaş üstü istiyor!

MERKEZ Bankası, Türkiye’ nin nüfus yapısındaki değişimlerin konut piyasasına olan etkisini araştırdı. Merkez Bankası’ndan Yavuz Arslan, Evren Ceritoğlu ve Birol Kanık’ın hazırladığı rapora göre göre ev almayı en çok 40 yaş üstü istiyor.

BNG Giyim Ankara'da ikinci mağazasını açtı!

Ankara'daki ikinci mağazasını Panora Alışveriş Merkezi'nde açan ünlü kadın giyim markası BNG'nin açılışına markanın kurucuları Bülent-Nilgün Gülen çifti ile mağaza sahipleri Orhan ve Aysun Arslan ev sahipliği yaptı...

Vahe Kılıçarslan, 700 ev dekore etti artık bir caddesi var!

Dar gelirli vatandaşların evini ücretsiz dekore ettiği Dekodizayn adlı programının 700'ncü bölümünü çekmek için Adıyaman'a giden Kılıçarslan ve ekibi, hoş bir sürprizle karşılaştı

Atakan Arslan ev mi alacak Haberi

Atakan Arslan ev mi alacak

Survivor 2016 yarışmasının şampiyonu Atakan Arslan, Mersinli hayranlarıyla bir araya geldi.Yarışmadan sonra hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Avatar Atakan, “Kazandığın 500 bin lira parayı ne yapacaksın?” sorusuna, “Ev almayı düşünüyorum” yanıtını...