19 / 04 / 2024

atakan kulak

atakan kulak

KLK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, 25 Mayıs'ta başlayacak mesleki yeterlilik belgesi uygulaması için sektöre zaman tanınmasını istedi. Kulak, "firmalara çalışan sayısına göre kademeli geçiş formülü getirilmeli" dedi.

Atakan Konakları'nda teslimler yıl sonunda! 

Atakan Konakları projesinde villaların teslimleri yıl sonunda yapılacak. Peki Atakan Konakları'nda yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte Atakan Konakları ile ilgili detaylar... 

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Kiracılar ne yapacağını şaşırdı! Ev sahipleri kuralları kulak arkası ediyor!

Kira artış oranı yeni yasal düzenleme getirilmişti. Kira artışı yüzde 25’i geçmeyecekti. Ancak bu yasal düzenleme ev sahipleri tarafından kulak arkası edilmeye başlandı. İşte detaylar!

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Atakan Yüklü: Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem olabilir! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski 2'nci Başkanı Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem beklediklerini, deprem dolayısıyla tsunaminin de oluşabileceğini belirtti...

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ersoy tarafından kuruldu. 

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

atakan kulak Haberi

atakan kulak

KLK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, 25 Mayıs'ta başlayacak mesleki yeterlilik belgesi uygulaması için sektöre zaman tanınmasını istedi. Kulak "Sektör buna hazır değil. Hemen başlatılırsa büyük sorun yaşanacak. Onun yerine firmalara çalışan sayısına göre kademeli geçiş formülü getirilmeli" dedi. 


HÜKÜMET ESNETMEYE ÇALIŞACAKTIR

Kulak "İşçilerin eğitimleri tamamlanmadı. Uygulama hemen başladığında pek çok çalışanı şantiyeye almamak gerekecek. Bu da üretimi zora sokacak. Bunun yerine firmalara çalışan sayısına göre kademeli bir geçiş dönemi öngörülmeli. Örneğin 500 çalışanı olan firmaya ilk 100 işçi için ilk 3 ay, sonraki 100 işçi için 3 ay gibi sürelerle kademeli geçiş yapması sağlanmalı. Hükümetin de bu konu üzerinde çalıştığım duyuyoruz, 25 Mayıs tarihini esnetecektir diye düşünüyoruz" dedi. Adana 'da kurulan Kulak İnşaat'm 70 yıllık bir geçmişi var....