18 / 04 / 2024

Ataköy Galleria AVM 2015

Ataköy Galleria AVM 2015

TÜRKİYE'NİN ilk AVM'si olan Galleria yıkılacak yerine otel ve rezidans yapılacak. 1988 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılan Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor.

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı!

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı. AVM'nin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017!

Özyazıcı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yenibosna Route İstanbul projesi 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Airport AVM'nin bulunduğu aksta yükseliyor. İşte Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017...

Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında bulunan proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat listesine göre 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar!

Yenibosna'da Airport AVM 'nin yanında inşa edilen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar kapsamında 1+1 daireler 655 bin TL 'den başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri!

Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje içerisinde rezidans ve ofisler bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

Ataköy Galleria İstanbul Turizm Merkezi Projesi için yıkılacak!

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Yeni projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

Ataköy Galleria AVM 2015 Haberi

Ataköy Galleria AVM 2015

TÜRKİYE'NİN ilk AVM'si olan Galleria yıkılacak yerine otel ve rezidans yapılacak. 1988 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılan Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor. 


Projeyi Dati Holding gerçekleştirecek. Galleria'nın olduğu noktaya otel, rezidans ve ofis binaları yapılacak. Yeni projede Galleria, sokak AVM'sine dönüşecek. Denizi doldurarak elde edilen alanda 2.5 kilometreyi bulan sahil şeridi olacak. 1.5 milyar dolarlık yatırımın 5 yılda tamamlanması hedefleniyor. 


Yurt...