25 / 04 / 2024

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kalkan, Serkan Ağbulut ve Soner Çakır ortaklığıyla kuruldu...

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ataköy Marina Park Residence 99'da ön talep toplanıyor!

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi'nin ÇED raporuna itiraz!

DATİ Yatırım Holding tarafından Ataköy sahilde yapılmak istenen İstanbul Turizm Merkezi projesi için hazırlanan ÇED raporuna Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği itiraz etti.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi için başvuru yaptı!

Dati Yatırım Holding A.Ş., İstanbul Turizm Merkezi projesi kapsamında yapımına başladığı ve planladığı projeler için bugün bakanlığa başvuruda bulundu. Projede yapımı devam eden marina dışında otel, apartlar ve AVM planlanıyor...

Ataköy Mega Yat Limanı 6 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ataköy'de yapımına başlanan İstanbul'un yeni turizm merkezine start verildi. DATİ Yatırım Holding'in Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 6 bin kişeye istidham sağlıyacağını bildirdi.

Ataköy Galleria İstanbul Turizm Merkezi Projesi için yıkılacak!

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Yeni projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede Haberi

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede

Toplam 461 adet yata hizmet verecek olan projenin Ataköy Mega Yat Limanı 553 metre rıhtımı bulunuyor. İşte Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri detayları...


Dati İstanbul Turizm Merkezi yatırım değeri

Toplam 1 milyar 460 milyon TL yatırım değeriyle yükselen projenin 1100 metre mendirek koruması bulunuyor. Projenin Ataköy Mega Yat Limanı 553 metre rıhtımı yer alıyor.


İstanbul Turizm Merkezi ev özellikleri

Toplam 334 bin metrekare alana yayılan projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon penthouse olarak dizayn edildi. 


Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy Marina'da yükselecek olan proje Dati Yatırım Holding A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. Toplam 461 adet yata hizmet verecek olan projede 400 adet mağazadan oluşan AVM, 481...