29 / 03 / 2024

Atakule AVM yıkıldımı

Atakule AVM yıkıldımı

Atakule Alışveriş Merkezi ' nin kule bölümü hariç olmak üzere alçak kütlesinin yıkılarak yerine yeni bir alışveriş merkezi yapılmasına karar verildi.

30 devlet hastanesi için ''depreme dayanıksız'' kararı! Sağlamlaştırılmadı, resmen yıkıldı! Çözüm yıkmak mı?

Deprem endişesi ülke genelinde yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalımaları devam ederken, bazı kurum ve kuruluşlarlda da kapsamlı çalışmalar devam ediyor.Bu kapsamda ülke genelinde 30 hastane yıkıldı...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Atakule AVM yıkıldımı Haberi

Atakule AVM yıkıldımı

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kule bölümü hariç olmak üzere alçak kütlesinin yıkılarak yerine yeni bir alışveriş merkezi yapılmasına ve kaba yapı işleri taahhüt hizmetlerinin Özka İnşaat A.Ş. & Aysoy İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan alınmasına karar verildi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 06.03.2015 tarihinde yaptığı toplantıda;

Şirketimize ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin kule bölümü hariç olmak üzere alçak kütlesinin yıkılarak yerine yeni bir alışveriş merkezi yapılmasına ilişkin kaba yapı işleri taahhüt hizmetlerinin Özka İnşaat A.Ş. & Aysoy İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan alınmasına, bu hususta adı geçen firma ile sözleşme imzalanmasına, oybirliği ile karar...