19 / 03 / 2024

atakule gyo Çankaya Arjantin Caddesi arsası

atakule gyo Çankaya Arjantin Caddesi arsası

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çankaya Arjantin Caddesi'ndeki arsası üzerine inşa edilecek binaya ait inşaat metrekaresinde meydana gelen artış nedeniyle yapı ruhsatını güncelledi.

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Atakule GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO şirket merkezinin adresi değişti!

Atakule GYO'nun adres değişikliği 31 Ağustos 2020 tarihinde tescillendi ve 10149 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinin 644 numaralı sayfasında ilan edildi.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

atakule gyo Çankaya Arjantin Caddesi arsası Haberi

atakule gyo Çankaya Arjantin Caddesi arsası

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çankaya Arjantin Caddesi'ndeki arsası üzerine inşa edilecek binaya ait inşaat metrekaresinde meydana gelen artış nedeniyle yapı ruhsatını güncelledi. 


Açıklama:

Mülkiyeti Şirketimize ait olan Arjantin Caddesi No: 28 Çankaya/Ankara adresinde ve tapunun 4431 ada 38 numaralı parseli üzerinde yer alan arsa üzerinde inşa edilecek binaya ait inşaat m2'sinde meydana gelen artış nedeniyle yapı ruhsatı güncellemesi yapılmış olup, Çankaya Belediyesi tarafından 31.05.2016 tarih 180/16 sayılı Yapı Ruhsatı verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine...