18 / 04 / 2024

Atakule işletme ve yönetim

Atakule işletme ve yönetim

Atakule GYO, gayrimenkullerin işletme ve yönetim faaliyetini yapmak amacıyla kurulacak olan Atakule İşletme ve Yönetim'e 100 TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verdi...

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Günay Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da kira yardımından yararlanan işletme sayısı mecliste!

2015-2020 yılları arasında Aydın'da açılan ve faaliyetine son veren işletmeler ile kira yardımından yararlanan işletme sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

TSKB GYO 11 milyon Euro'luk işletme kredisi kullandı!

TSKB GYO, 15 Ekim 2021 vadeli 6 ayda bir anapara ve faiz ödemeli olarak 11 milyon Euro tutarında işletme kredisi kullandı. 

Taşınmaz kiralaması ve işletme hakkı kiralaması arasındaki farklar nelerdir?

İş yeri kiralamalarında KDV oranı yüzde 18’den yüzde 8’e, gelir vergisi stopaj oranı da yüzde 20’den yüzde 10’a düşürüldü. İndirimlerde, kiralamanın iş yeri olarak bir taşınmaz (çatılı işyeri) kiralaması mı, yoksa bir işletme hakkı kiralaması mı olduğu inceleniyor. Peki ikisinin arasındaki fark ne?

Atakule işletme ve yönetim Haberi

Atakule işletme ve yönetim

Atakule GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket kuruluşu hakkında  açıklama yaptı.

Atakule GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerin işletme ve yönetim faaliyetini yapmak amacıyla kurulacak olan Atakule İşletme ve Yönetim Ltd.Şti ünvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verdi.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin portföyünde yer alan gayrimenkullerin işletme ve yönetim faaliyetini yapmak amacıyla kurulacak olan Atakule İşletme ve Yönetim Ltd.Şti ünvanlı şirkete 100.000 TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar...