19 / 04 / 2024

Ataman İnşaat Mühendis

Ataman İnşaat Mühendis

Rönesans Holding, 250 yetenekli lider adayı arıyor... Ataman İnşaat, Anadolu yakasında süren projeleri için mühendisler işe alacak... İşte haftanın inşaat sektöründe iş ve kariyer fırsatları...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Veo İnternational İnşaat Mühendi Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi açıklaması!

İzmir’de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde birço kbina hasar gördü, çok sayıda bina ise yıkıldı. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 24 kişinin hayatını kaybettiği depreme ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mühendis Korkut Küçükcan için İMO'da tören düzenlendi!

Gaziantep’te cami inşaatında kubbeye beton dökmek için kurulan iskelenin çökmesi ile 33 saat boyunca enkaz altında kalarak hayatını kaybeden mühendis Korkut Küçükcan (38) için İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) tören gerçekleştirildi...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Ataman İnşaat Mühendis Haberi

Ataman İnşaat Mühendis

Rönesans Holding 250 lider arıyor


Rönesans Holding, inşaat, gayrimenkul ve enerji işlerinde deneyimli 250 yetenekli ve deneyimli lider adaylarını arıyor. Daha detaylı bilgi için www.ronesans.com sitesinden İnsan Kaynakları Bölümünü inceleyebilirsiniz. 


Ataman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.  Mühendisler arıyor


Ataman İnşaat, Anadolu yakasında devam eden konut projeleri için konusunda deneyimli, üniversite mezunu ve askerliğin yapmış elemanlar alacak.


-Planlama Mühendisi

-Hak ediş Mühendisi

-Makine Mühendisi

-Elektrik Mühendisi

-Proje Uygulama Mühendisi

-İnce İşler Mühendisi

-Ambar Sorumlusu

-Makine Teknikeri

-İnce İşler Mimarı


Özgeçmişler [email protected] adresine hangi pozisyon için başvuruda bulunulduğu belirtilerek cv göndermeleri yeterlidir. 


NOT: İnce İşler Mimarı, Avrupa yakasında okul şantiyesi için görevlendirilecektir.



TOKİ Şantiyeleri için elemanlar aranıyor!


Van ve Ağrı’da bulunan TOKİ şantiyeleri için alanında deneyimli Şantiye Şefi,Şantiye Mühendisi, Teknik Ofis Mühendisi, Elektrik ve Makine Mühendisi ayrıca İnşaat Teknikeri, Elektrik Teknikeri, İnşaat Formeni ve Saha...