23 / 04 / 2024

ataşegir projeleri

ataşegir projeleri

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'deki projeleri için başlattığı kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. İşte Ağaoğlu kampanyalı projeleri...

İstanbul'da ofis projeleri hızla ilerliyor!

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor. 3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekleniyor. Ofis projeleri Anadolu yakasında Levent, Maslak, Şişli, Kağıthane, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kartal'da yoğunlaşıyor.

ataşegir projeleri Haberi

ataşegir projeleri

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB Genel Sekreteri Doruk Karşı, İstanbul Ataşehir'de yapımı devam eden Finans Merkezi inşaatı ve Metropol İstanbul konut, AVM ve ofis projesinin bölgenin çehresini değiştireceğini belirtiyor. 110 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Atapark projesinin ise ihale aşamasına geldiğini kaydeden Karşı, Ataşehir Belediyesi'nin karşı çıktığı Harem otogarının bölgeye taşınmasının da gündemde olduğunu, ancak bölgede trafik yoğunluğunu daha da artıracak proje için alternatif bölge arayışlarının da sürdüğünü ifade ediyor.


Doğu Ataşehir yerleşiminin devamında geliştirilen Batı Ataşehir'in ciddi ölçekte yeni konut stoğu arzı sağladığını belirten Karşı, son yıllarda bölgede geliştirilen Finans Merkezi'nin ise bölgenin ticari açıdan gelişimine önemli bir katkı sağlayacağını ve Anadolu yakasının yeni ticari merkezi olacağını söylüyor. Kamunun öncelikli olarak kendi kullanımı için...