25 / 04 / 2024

ataşehir bukapark konutları

ataşehir bukapark konutları

8 katlı 2 blok halinde yükselen Buka Park Evleri'nde satışına devam edilen son dairenin fiyatı 160 bin TL olarak belirlendi...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişi gerçekleşti, Toplam 225 hak sahibi aile için 6 Temmuz 2017 Perşembe günü anahtar teslim töreni düzenlenecek.

İzmir Ataşehir'in değeri artıyor!

İzmir Ataşehir'de konutların değerlendiğini söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut projelerinin en önemli özelliğinin lokasyon (konumu) olduğunu vurguladı.

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri!

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan projede taksitler 180 liradan başlıyor. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri...

2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa ediliyor. Peki 2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Aylık taksitlerin 180 TL ile 400 aralığında belirlendiği projede 623 adet daire yer alıyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Trendist Ataşehir Konutları iletişim!

Trendist Ataşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 455 33 33 olarak belirlendi. Toplam 2 bin 500 adet daireden meydana gelen projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

ataşehir bukapark konutları Haberi

ataşehir bukapark konutları

Toplam 57 daireden meydana gelen Buka Park'ta, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 çatı dubleksi daire tipleri yer alıyor. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, İstanbul Ataşehir'de inşa edildi.



Buka Yapı imzası ile hayata geçirilen Bukapark Evleri, 8 katlı 2 bloktan oluşuyor. Proje; Ümraniye Devlet Hastanesi’ne ise 4 kilometre, Palladium'a 3 kilometre, Real, Ikea ve Carrefour'a 5 kilometre mesafede konumlanıyor.




17 dönüm alan üzerinde yer alan Ataşehir Bukapark Evleri'nde; çocuk oyun alanları, masa tenisi, fitness salonu gibi imkanlar yer alıyor. Projede satışına devam edilen son daire 160 bin TL'den alıcılarını bekliyor.


0216 573 28 52

www.bukayapi.com.tr

Merve...