19 / 04 / 2024

ataşehir canan evleri fiyatlar

ataşehir canan evleri fiyatlar

Canan Yapı'nın hayat verdiği Canan Residence Ataşehir projesinde 1+1 ve 4+1 dairelerin tamamı satıldı. Projede evler oturuma hazır durumda

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları!

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları kapsamında peşin alımlara yüzde 8, banka kredili ödemelere yüzde 3 indirim yapılıyor. Ataşehir Canan Business projesi Nisan 2017'de tamamlanıyor...

Ataşehir Canan Business ödemeleri!

Ataşehir Canan Business ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanıyla yapılıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 117 adet bağımsız ünite bulunuyor.

Ataşehir Canan Business satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yer alan proje Nisan 2016' da teslim edilmesi planlanıyor. Ataşehir Canan Business satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Ataşehir Canan Business ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ataşehir Canan Business ödeme planı kapsamında projede peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor.

Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzasıyla inşa edilen Ataşehir Canan Business daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri...

Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Projede 12 aya kadar vadelendirme sağlanıyor. Peki Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı!

Toplam 112 home officeden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakadı'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor . Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ataşehir canan evleri fiyatlar Haberi

ataşehir canan evleri fiyatlar

18, 22 ve 32 katlı 3 kuleden meydana gelen Canan Residence projesi Ataşehir'de yükseliyor. Canan Yapı imzası taşıyan Canan Rezidans projesinde 1+1 ve 4+1 dairelerin tamamı satıldı. 


Arsa alanı 12 bin 600 metrekare olan Canan Rezidans projesinde 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Alanları 128 ile 158 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 213 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları ise 860 bin TL ile 890 bin TL arasında değişiyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


2007 yılında yapımına başlanan Canan Residence Ataşehir projesi Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarladı. İnşaat alanı 63 bin metrekare olan Canan Rezidans projesinde son konutların satışları devam ediyor. Projedeki daireler hemen teslim durumda.


550 araçlık kapalı otoparkı bulunan Canan Rezidans projesinde...