19 / 04 / 2024

ataşehir daire satışı

ataşehir daire satışı

Batı Ataşehir'in '3 silahşörleri' Uphill Court, KentPlus ve My World'ün teslim edilen ilk etaplarındaki toplam 3 bin dairenin yüzde 20'si sahipleri tarafından yeniden satılıyor.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin Mart 2021’de yapılacağı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri sunuluyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

ataşehir daire satışı Haberi

ataşehir daire satışı


Batı Ataşehir, 2005 furyasında inşasına başlanan projelerin ilk adreslerinden. Birinci etapları geçtiğimiz aylarda tamamlanan My World, Uphill Court ve KentPlus ise bölgede teslim heyecanının yaşandığı ilk projeler. Toplam 3 bin 69 dairenin teslim edildiği bu 3 şantiyede şimdi ikinci pazarlama dönemleri yaşanıyor. 3 bin dairenin yüzde 20'si sahipleri tarafından ikinci kez satışa çıktı ve pek çoğu da kiralanmak üzere emlakçıların portföyüne eklendi bile.


Pencereler ilanla doldu


Projelerdeki dairelerin ilk satışından 2 yıl geçmesinin ardından yüzde 50'leri aşan oranlarda prim yapmasının da etkisi ile konutlarını yatırım amaçlı değerlendirmeyi seçenler, anahtarı teslim aldığı gibi satılık ilanını pencereye yapıştırdı. Yeni evinde daha sonra yaşamayı düşünen veya her ay düzenli gelir...