26 / 04 / 2024

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Ataşehir Modern projesi

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.



Toplam 1.094 daireden meydana gelen Ataşehir Modern projesinde satışlar yarın başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen proje Gergül İnşaat imzasını taşıyor. 

19 bloktan meydana gelen Ataşehir Modern  İzmir  projesi etap etap yükselecek. 61 bin 807,55 metrekare arsa alanı üzerinde 3 site olarak inşa edilen projede 7/24 güvenlik hizmeti sunulacak. 

Ataşehir Modern projesi yarın satışa sunuluyor. Proje doğa ile iç içe olmak isteyenler ve şehir hayatından vazgeçemeyenler için güzel bir tercih olacak.

İzmir'de yükselen proje lokasyon olarak; çevreyoluna 1 dakika mesafede yer alıyor. Ataşehir Modern ayrıca özel sağlık kurumlarına, hastanelere, süpermarketlere, bankalara yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede spor alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı spor salonu, süs havuzları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, açık otopark alanları, yürüyüş ve koşu parkurları mevcut. 

 

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!  


Ataşehir Modern İzmir adres: Ataşehir Mah. 8267 Sok. 35620 Çiğli / İZMİR ( Kent Hastanesi Arkası)

Tel: 444 16 12 
Web: http://www.atasehirmodernizmir.com/


projeye sor



Geri Dön