25 / 04 / 2024

Ataşehir inşaat adres

Ataşehir inşaat adres

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir’in imar sorunu çözüldü!

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçti.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ataçlar İnşaat konkordato ilan etti!

Servet Ataç Ataçlar İnşaat, sektörde yaşadığı mali sıkıntıdan dolayı konkordato ilan etti. Servet Ataç Ataçlar İnşaat'ın konkordato davası T.C Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Ataşehir'in imar sorununa neşter vurulacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgedeki imar sorununu çözmek için Örnek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek. İlgezdi, imar ve tapu sorununa kalıcı ve kesin çözüm bulmak için çalışmalar yürütüyor.

Ataşehir Modern'de ön talep başladı!

Ataşehir Modern projesinde ön talepler toplanmaya başlandı. Ataşehir’in prestijli ve en büyük projelerinden biri olan Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Sokak İftarı’nda Ataşehirlilerle oruç açtı. Uysal, “Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum” dedi.

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Ataşehir inşaat adres Haberi

Ataşehir inşaat adres

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve restorasyon ve onarım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Barbaros Mah. Ahlat Sok. Varyap Merıdıan Sit.E1 Blok No:1A/157...