19 / 04 / 2024

Ataşehir kent projeleri 2019

Ataşehir kent projeleri 2019

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Ataşehir’de kentsel dönüşümde son durum!

İstanbul Ataşehir’de yapılması planlanan kent parkının yarısı golf sahası oldu. 106 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan kent parkının halkın yeşil ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ataşehir'e 106 bin metrekarelik şehir parkı geliyor!

Ataşehir Belediyesi İntifa hakkı karşılığı kent parkı düzenlemesi ve işletilmesi işini ihale edecek. İhalesi 28 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek işin bedeli 58 milyon 560 bin 487 TL olarak belirlendi.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

B-life Ataşehir'de teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek!

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında hayata geçirilen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

İstanbul'da ev fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de arttı!

İstanbul'da konut fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle metro projeleri gittiği tüm bölgede fiyatları uçuruyor Türkiye'nin 15 milyonluk nüfusuyla megakenti olan İstanbul'da konut fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de yükseldi...

Ataşehir kent projeleri 2019 Haberi

Ataşehir kent projeleri 2019

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayışdağı Caddesi'nde düzenlenen AK Parti Ataşehir İlçe Mitingi'nde, 57 bin kişinin yaşadığı Yeni Çamlıca, Mimar Sinan, Mevlana mahallelerindeki mülkiyet sorununu da çözüme kavuşturacaklarını, Yenişehir Mahallesi'nde imar iskan bloklarındaki bin 72 dairenin TOKİ tarafından yenileneceğini, resmi sürecin başlatıldığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Esatpaşa'daki TOKİ'ye ait arsaların üzerinde binası olanların TOKİ'yle yaşadığı sıkıntıların da çözüme kavuşturulacağını söyleyen Erdoğan, "Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan, Ferhatpaşa, Kayışdağı, İnönü, İçerenköy, Çamaşırcı Deresi, Mustafa Kemal Mahallesi ile Aşık Veysel Mahellesi'nin imar planlarını çıkarıyor, böylece İçerenköy'ün imarını tamamlıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Kadıköy Halini Tuzla'ya taşıyacaklarını ifade eden Erdoğan, "Buraya yeraltı otoparkı, hükümet konağı, 30 bin metrekarelik yeşil alan, 50 bin metrekarelik şehir meydanıyla muhteşem...