29 / 03 / 2024

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Tek blok şeklinde yükselen Ataşehir Loft Up teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlend

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim?

Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan Tatar Yapı Loft Up/7.60 projesi iş merkezi, home office ve Loft konseptiyla hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Loft Up ne zaman teslim edilecek?

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up fiyat!

Ataşehir Loft Up fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 700 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar yapı imzası taşıyan ve İstanbul'da hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar Yapı Loft Up ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis fiyatları 700 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Tatar Yapı Loft Up ne zaman teslim edilecek?

Tatar Yapı Loft Up fiyatlar!

Tatar Yapı Loft Up fiyatlar 700 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tek blok halinde inşa edilen Loft Up Tatar Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Loft Up ulaşım!

Loft Up ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Ataşehir Loft Up projesi 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseldiği Loft Up Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi' nde hayata geçiriliyor. Peki Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim Haberi

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim

Dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlenen projede daire büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor. Proje tek blok halinde inşa ediliyor. 


Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabilen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. Projede dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlendi.


Sosyal donatı alanları arasında concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunan projede daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçirilen proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje otopark, zemin, 10 kat ve terastan meydana geliyor.


Ataşehir Loft Up teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi. Toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 700 bin TL'den satışa sunuluyor.


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay...