18 / 04 / 2024

ataşehir residence satılık daire

ataşehir residence satılık daire

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın girişimi ile hayata geçirilen Ataşehir Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgi verilmiyor. Ataşehir Residence projesinde yer alan dairelerin tamamının satış süreci sona ermiş durumda...

Ataşehir Rezidans 1000A Yapı'da satışlar tamamlandı!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa edilen Ataşehir Residence projesinde tüm daireler satıldı...

Ataşehir Residence ne zaman teslim?

Ataşehir Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde ay ve yıl olarak yer alıyor...

Ataşehir Residence satılık daire!

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın çalışması ile yükselen Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul Residence projesinde daire teslimlerinin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Konforia Soyak Residence satılık daire!

Konforia Soyak Residence satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor. Eylül 2017'de tamamlanacak olan Konforia Soyak Residence Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Konforia Soyak Residence satılık!

Konforia Soyak Residence satılık dairelerin satış fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir'de yükselen Konforia Soyak Residence projesinde daireler Eylül 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

B-Life Ataşehir Evleri satılık!

B-Life Ataşehir Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 176 metrekare alan arasında değişiyor.

Kayacity Residence satılık daire!

Celaloğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kayacity Residence satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor, 474 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Ataşehir Trendist satılık daire!

Ataşehir Trendist satılık daire fiyatları 320 bin TL ile 1 milyon 119 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 820 tane daireden meydana gelen projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.

Sarphan Finans Park Residence satılık!

Sarphan Finans Park Residence satılık ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Ataşehir Sarphan Finans Park projesi kapsamında rezidans, ofis, otel ve AVM alanları yer alıyor.

Bahçeşehir Nissa O2 Residence satılık!

Bahçeşehir Nissa O2 Residence satılık daire bilgileri ve fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Nissa O2 Residence projesinin satış ofisi ile 444 78 89 numaralı hattan görüşebilirsiniz

ataşehir residence satılık daire Haberi

ataşehir residence satılık daire


İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Ataşehir Residence projesi Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın ortak çalışması sonucu hayata geçirildi. Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 


Toplam 2 bin 800 metrekarelik inşaat alanına yayılan projedeki 1+1 dairelerin alanları brüt 70 metrekare, 2+1 dairelerin ve 3+1 dairelerin alanları brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edildi. 




Sauna, kapalı ve açık otopark alanları, süs havuzları, peyzaj alanları...