25 / 04 / 2024

Ataşehir Residence satılık daire!

Ataşehir Residence satılık daire!

Firma: Doğan Tekstil, 1000A Yapı

Proje: Ataşehir Residence

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın çalışması ile yükselen Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz...




86 adet daireden meydana gelen  Ataşehir Residence  projesi Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın ortak imzasını taşıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Ataşehir Residence projesi konum olarak Ataşehir'de Acıbadem Tıp Fakültesi'nin hemen yan tarafında hayata geçiriliyor. 


2 bin 800 metrekarelik inşaat alanına yayılan Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. Projedeki 1+1 dairelerin alanları brüt 70 metrekare, 2+1 dairelerin ve 3+1 dairelerin alanları brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Ataşehir Residence satılık daire bilgileri şöyle: 


Ataşehir Residence satılık daire!


Ataşehir Residence satılık daire: 


Ataşehir Residence satılık daire fiyatları ve Ataşehir Residence ödeme bilgileri ile herhangi bir bilgi verilmiyor çünkü projedeki tüm konutlar satılmış durumda. 


2014 yılının Ocak ayında teslimlerin yapılacağı Ataşehir Residence projesinde sauna, kapalı ve açık otopark alanları, süs havuzları, peyzaj alanları gibi imkanlar bulunuyor. 



Web adresi: http://atasehirrezidans.net/

Telefon: 0216 332 27 00

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön