28 / 03 / 2024

ataşehir rezidans satılık daire

ataşehir rezidans satılık daire

Ataşehir Residence ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Doğan Tekstil ve 1000A Yapı ortak girişimi ile hayata geçirilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Ataşehir Rezidans satılık daire!

Ataşehir Rezidans satılık dairelerin satışları tamamlandı. Projenin konut teslimleri 2014 yılında yapılacak...

Ataşehir Residence satılık daire!

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın çalışması ile yükselen Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık evlerin fiyatları 178 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Soyak Konforia Rezidans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor...

Soyak Konforia Rezidans satılık daire!

Soyak Konforia Rezidans satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede konutların büyüklükleri 50 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde inşa edilecek. Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Babacan Premium Rezidans satılık!

Babacan Premium Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre yakınlıkta olan proje Babacan Yapı imzası taşıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire!

Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği projede daire bloğu 11 kat şeklinde inşa ediliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire satışları Eylül ayı içerisinde başlaması planlanıyor .

NND 100 Tower Rezidans satılık!

Nanda Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda hayata geçiriliyor. NND 100 Tower Rezidans satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık!

Toplam 99 bin 858 metrekare arsa alanında yükselen projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık daire tipleri 4+1 'den başlıyor.

Fly Salmiya Rezidans satılık!

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Fly Salmiya Rezidans satılık daireler Aralık 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

ataşehir rezidans satılık daire Haberi

ataşehir rezidans satılık daire

2 bin 800 metrekare inşaat alanı bulunan Ataşehir Residence Projesi, Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje, 1000A Yapı ve Doğan Tekstil tarafından hayata geçirildi.


Ataşehir Residence ulaşım olarak toplu ulaşıma yakın mesafede konumlandırılıyor. Projede yer alan 1+1 daireler brüt 70 metrekare, 2+1 daireler ve 3+1 daireler 140 metrekare brüt alana sahip.


Ataşehir Residence Evleri 'nin ortak alanları arasında; sauna, süs havuzları, peyzaj alanlar, açık otopark gibi alanlar bulunuyor. Projedeki tüm daireler satıldı.


Ataşehir Residence ulaşım


Ataşehir Residence ulaşım : Küçükbakkalköy Yolu Caddesi, Kurtuluş Sokak Ataşehir/İstanbul


Ataşehir Rezidans iletişim


Telefon: (0216) 332 27 00

Web adresi: http://atasehirrezidans.net


Gizem...