19 / 04 / 2024

Ataşehir Residence satılık daire!

Ataşehir Residence satılık daire!

Firma: Doğan Tekstil, 1000A Yapı

Proje: Ataşehir Residence

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın girişimi ile hayata geçirilen Ataşehir Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgi verilmiyor. Ataşehir Residence projesinde yer alan dairelerin tamamının satış süreci sona ermiş durumda...




İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu  Ataşehir Residence  projesi Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın ortak çalışması sonucu hayata geçirildi. Ataşehir Residence satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 


Toplam 2 bin 800 metrekarelik inşaat alanına yayılan projedeki 1+1 dairelerin alanları brüt 70 metrekare, 2+1 dairelerin ve 3+1 dairelerin alanları brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edildi. 


Ataşehir Residence satılık daire!


Sauna, kapalı ve açık otopark alanları, süs havuzları, peyzaj alanları gibi imkanların konut sahiplerine sunulduğu Ataşehir Residence satılık daire bilgileri şöyle: 


Ataşehir Residence satılık daire fiyatları: 


Tüm dairelerin satıldığı Ataşehir Residence satılık daire 'leri ve Ataşehir Residence ödeme planı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor. Ataşehir Residence projesinin teslim tarihi şu şekilde: 


Ataşehir Residence ne zaman teslim? 


Ataşehir Residence projesi 2014 yılının Ocak ayında teslim edilecek.


Web adresi: http://atasehirrezidans.net/

Telefon: 0216 332 27 00

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön