27 / 04 / 2024

Ataşehir Residence ulaşım

Ataşehir Residence ulaşım

Ataşehir Residence ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Doğan Tekstil ve 1000A Yapı ortak girişimi ile hayata geçirilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Ataşehir Rezidans satılık daire!

Ataşehir Rezidans satılık dairelerin satışları tamamlandı. Projenin konut teslimleri 2014 yılında yapılacak...

Ataşehir Residence fiyat listesi!

Ataşehir Residence fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ataşehir Yenisahra nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Ataşehir Residence ulaşım Haberi

Ataşehir Residence ulaşım

2 bin 800 metrekare inşaat alanı bulunan Ataşehir Residence Projesi, Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje, 1000A Yapı ve Doğan Tekstil tarafından hayata geçirildi.


Ataşehir Residence ulaşım olarak toplu ulaşıma yakın mesafede konumlandırılıyor. Projede yer alan 1+1 daireler brüt 70 metrekare, 2+1 daireler ve 3+1 daireler 140 metrekare brüt alana sahip.


Ataşehir Residence Evleri 'nin ortak alanları arasında; sauna, süs havuzları, peyzaj alanlar, açık otopark gibi alanlar bulunuyor. Projedeki tüm daireler satıldı.


Ataşehir Residence ulaşım


Ataşehir Residence ulaşım : Küçükbakkalköy Yolu Caddesi, Kurtuluş Sokak Ataşehir/İstanbul


Ataşehir Rezidans iletişim


Telefon: (0216) 332 27 00

Web adresi: http://atasehirrezidans.net


Gizem...