26 / 04 / 2024

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın il genelindeki ulaşım hizmetlerini daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz sunabilmesi için ek bina inşa ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen Ulaşım Dairesi Başkanlığının mevcut hizmet binasının yanındaki alana yapılan ek binanın çalışmalarında son aşamaya gelindi. Çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak, il genelindeki hizmetlerimiz ve çalışmalarımızı daha iyi takip edebilmek ve kesintisiz hizmet verebilmek adına ek bina yapıyoruz” diye konuştu.


Ek binanın içeriği ile ilgili bilgiler de veren Deniz, “Ek binada, 4 şube müdürlüğümüzün yanı sıra Manisa ve 17 ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren araçlarımızın izleneceği bir komuta merkezi de olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde oluşturduğumuz yapılanma sayesinde uzak yakın demeksizin her noktaya hizmet ulaştırıyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti daha hızlı ve kaliteli hale getirmek için ek bina ile Ulaşım Dairesi Başkanlığını güçlendiriyoruz. Yapım çalışmalarında artık son aşamalara gelindi” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön