19 / 04 / 2024

Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi fiyat listesi

Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi fiyat listesi

Ataşehir Şehir Işıkları nerede? TG Yapı'nın inşa ettiği Şehir Işıkları Sitesi Aşık Veysel Mah. Örnek Sok. ,No: 8 P.K: 34758 Batı Ataşehir / İstanbul adresinde yer alıyor...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Ataşehir İçerenköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 02.10.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir İçerenköy'e cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'de inşa edilecek cami için bir ihale düzenledi. İhale 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ataşehir İçerenköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 06.07.2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 17 Kasım'da askıdan inecek.

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi fiyat listesi Haberi

Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi fiyat listesi


Şehir Işıkları Sitesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde inşa edildi. Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi 111 adet daireden meydana geliyor. Ataşehir Şehir Işıkları nerede sorusuna yanıt olarak adres bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi TG Yapı tarafından hayata geçirildi. Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi teslimleri hemen yapılıyor. 3 blok halinde yükselen Şehir Işıkları Sitesi'nde bloklar 10 katlı olarak inşa edildi.


Ataşehir Şehir Işıkları satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. Ataşehir Şehir Işıkları satış ofisi ile 0216 315 84 84 numaralı telefondan görüşülüyor.


Ataşehir Şehir Işıkları Sitesi fiyat listesi 2+1 konutlar için 300 bin TL'den, 3+1 konutlar için 400 bin TL'den, 5+1 konutlar için 650...