25 / 04 / 2024

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..



ONAG Yapı, Hüsiyen Divrik ortaklığı ile İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Tamamen ailelere göre tasarlanan ve sadece geniş metrekareli 3+1 dairelerden meydana gelen proje 88 daireden oluşuyor. 6 blok olarak tasarlanan proje,  şehrin tüm ulaşım imkanlarına sahip, AVM'lere, Hastanelere, Metro ve diğer ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde yer alıyor. 

EN KALİTELİ MALZEME

Sabah'ta yer alan habere göre; ONAG Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gültekin, projede insan hayatını kolaylaştıracak tüm detayların düşünüldüğünü ve en lüks haliyle inşa edildiğini söyledi. Gültekin, "Projemizin mimarisine çok önem gösterdik. Hem dış mimari hem de iç mimari için özel olarak çalıştık. Projenin genelinde bir ahenk oluşturduk. Dairelerde kullanılan tüm malzemeleri 1. Sınıf kalite kullandık. Lükste en üst sınıra ulaştık. Örnek dairemizi ziyaret eden 100 müşteriden 99'u büyük memnuniyetle ayrılıyor. Proje tamamlandığında herkesin yaşamak isteyeceği emsal bir proje olacak" şeklinde konuştu.

Web: https://onag.com.tr/


Geri Dön