20 / 04 / 2024

ONAG Nilüfer Ataşehir projesi

ONAG Nilüfer Ataşehir projesi

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yaşam yıl sonu başlayacak! 

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Bursa Nilüfer'de 188 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 3 arsa ayrı ayrı gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunuluyor..

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

ONAG Nilüfer Ataşehir projesi Haberi

ONAG Nilüfer Ataşehir projesi

ONAG Yapı, Hüsiyen Divrik ortaklığı ile İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Tamamen ailelere göre tasarlanan ve sadece geniş metrekareli 3+1 dairelerden meydana gelen proje 88 daireden oluşuyor. 6 blok olarak tasarlanan proje,  şehrin tüm ulaşım imkanlarına sahip, AVM'lere, Hastanelere, Metro ve diğer ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde yer alıyor. 

EN KALİTELİ MALZEME

Sabah'ta yer alan habere göre; ONAG Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gültekin, projede insan hayatını kolaylaştıracak tüm detayların düşünüldüğünü ve en lüks haliyle inşa edildiğini söyledi. Gültekin, "Projemizin mimarisine çok önem gösterdik. Hem dış mimari hem de iç mimari için özel olarak çalıştık. Projenin genelinde bir ahenk oluşturduk. Dairelerde kullanılan tüm malzemeleri 1. Sınıf kalite kullandık. Lükste en üst sınıra ulaştık. Örnek dairemizi ziyaret eden 100...