29 / 03 / 2024

ataşehir-şerifali çiftliği kentsel dönüşüm projesi

ataşehir-şerifali çiftliği kentsel dönüşüm projesi

TOKİ'nin inşa edeceği, Ataşehir-Şerifali Çiftliği Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir Yukarı Dudullu için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Modern nerede? İşte konum!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde daire fiyatları 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Mart 2021 yılında yapılması hedefleniyor..  

Gayda Ataşehir Evleri fiyatları!

Gayda Ataşehir projesi İzmir Çiğli Ataşehir Mahallesi'nde inşa ediliyor. Gayda İnşaat imzası taşıyan Gayda Ataşehir Evleri projesinde 22 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Ataşehir Emekevler'de hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Ataşehir Emekevler’de yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan hak sahipleri evlerine kavuşacakları gün için geri sayıma başladı.

Ataşehir Emekevler kurası yarın!

Ataşehir Belediyesi'nin, ''Yerinde Kentsel Dönüşüm'' projesi kapsamında hayata geçirdiği Emekevler'de 637 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Ataşehir Emekevler kurası yarın yapılacak.

ataşehir-şerifali çiftliği kentsel dönüşüm projesi Haberi

ataşehir-şerifali çiftliği kentsel dönüşüm projesi

Ataşehir'i, depreme karşı dayanıksız yapılardan kurtaracak ''Ataşehir-Şerifali Çiftliği Kentsel Dönüşüm Projesi'' adı verilen projeye ilişkin protokol, TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ataşehir Belediyesi, TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında imzalandı. Şerifali Çiftliği olarak bilinen, İstanbul Çevreyolu ile Necip Fazıl Bulvarı arasında kalan 280 bin metrekare alana TOKİ tarafından modern yaşam alanı inşa...